Lellén folytatódtak a strandcsaták

Nem kevesebb mint 57 páros nevezett a RÖAK-1.MCM Somogy Megyei Strandröplabda Bajnokság hétvégi fordulójára.

Balatonlellén, a Napfény strandon folytatódott a megyei strandröplabda bajnokság a hétvégén. A nap folyamán összesen 103 mérkőzést láthattak a strandolók, a mezőny pedig ezúttal is igen erős volt. Somogy mellett Fejér, Zala, Baranya és Veszprém megyéből is érkeztek versenyzők, de most is ott volt a nevezők között az Olaszországból légióskodó Kántor Mercédesz. A fiatal játékos ráadásul nem is akárkivel indult vegyes párosban: édesapjával, a sokszoros válogatott Kántor Sándorral egészen az aranyéremig menetelt! Ebben a kategóriában egyébként a Fino válogatott játékosa, Dávid Zoltán is ott volt a pályán Balogh Noémi oldalán. – közölte a Kapos.hu.

A férfiak küzdelmét a Dombói – Fodor páros nyerte, megelőzve a Kiss – Demeter kettőst, míg a bronzérem Szabó Barna és Borsi Dániel nyakába került. A hölgyeknél, pont mint egy héttel ezelőtt, ismét a Székely – Győrbíró duó végzett az élen. Ők a Pintér – Orczi párost verték a fináléban. A dobogó legalsó fokára pedig a Kis – Pós páros állhatott fel.

A következő fordulónak 2016. augusztus 13-án szombaton amatőr férfi és női, valamint 14-én vasárnap vegyes kategóriában, az Igali Gyógyfürdő ad otthont első alkalommal.

Kapospont

Read previous post:
Kilőnek egy férfit egy ágyúból

A nyári Balaton-part őrületei és bátor „őrültjei”: a chilei, akit minden este ágyúból lőnek ki.

Close