Elvesztettük veretlenségünket

Egyedül a helyzetkihasználásban múlt felül bennünket ellenfelünk. Mind a két lehetőségüket értékesítve tartották otthon a bajnoki pontokat egy jó iramú, de feszült mérkőzésen.

Pedig jól kezdődött a találkozó, uraltuk a játékot, és több helyzetet is kialakítottunk a Keresztúr kapuja előtt. Az egyik ilyenből gól is született, Laczkó beadásánál Waltner lépett ki védője mögül, de a partjelző lest jelzett, így maradt a nulla-nulla. A 16. percben Horváth Milán használta ki védelmi hibánkat, előnyhöz juttatva ezzel csapatát, 1-0. A 33. percben tizenhatoson belüli szabálytalanságért járt  a büntető. Waltner állt a labda mögé, de Babina óriási szerencsével lábbal hárítani tudott. (Apró szépséghiba, hogy a hazai kapus a lövés pillanata előtt elmozdult, amit hosszú másodperceken keresztül feltartott zászlóval jelzett is a partjelző, ám Babos felülbírálta kollégáját).

A fordulást követően is a mi akaratunk érvényesült, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, egyikből például Laczkó fejelt közelről a kapu fölé. Az 55. percben Buza kezezéséért megítélt büntetőből egyenlített Fila Géza, 1-1. Az emberhátrány ellenére nem elégedtünk meg az egy ponttal, tovább támadtunk a győzelemért, azonban egy kontrából a 84. percben Horváth futott el a jobb szélen és a hosszú alsóba lőtt, 2-1. (Ez volt a hazaiak első kapura lövése ebben a játékrészben).

Sajnos az egyéni hiba, kimaradt tizenegyes, a kiállítás, valamint a helyzetkihasználásunk által ezt a mérkőzést sokkal inkább mi veszítettük el, mintsem a Keresztúr nyerte meg…

Somogy megyei I., 2. forduló

Balatonkeresztúr KSK-Balatonlelle SE 2-1 (1-0)
Balatonlelle: Czebei Ádám – Balogh Botond, Szabó Szabolcs, Kenéz Szabolcs (Molnár Patrik), Neubauer Martin – Balogh László, Kiss Konrád, Bohata Ádám, Laczkó Dávid – Fila Géza (Gere Tamás), Waltner Róbert
Sárga: Balogh László, Fila Géza
Kiállítva: Waltner Róbert

Read previous post:
Kigyulladt egy faház Siófokon

Kigyulladt egy körülbelül tizenöt négyzetméter alapterületű faház tetőszerkezete szombat éjjel a siófoki Sztráda utcában.

Close