Hoztuk a kötelezőt

Mindkét játékrész utolsó pillanataiban szerzett gólokkal 2-0 arányban győztük le a Mezőcsokonya együttesét!

Az első játékrész 44. percében Neubauer futott el a jobb szélen, majd pontosan centerezett, a túloldalon Böjte Patrik érkezett és lőtt Kéri mellett a hálóba, 1-0. A második félidő utolsó percében Böjte Patrik adott remek ütempasszt Bohata Ádámnak, aki így ziccerbe került és el is gurította a labdát a kilépő kapus mellett, 2-0. A két gólunkon kívül még két esetben is a kapufa “sietett” a mezőcsokonyai csapat segítségére. A mérkőzést mindvégig kézben tartva, a második félidőre elfáradó vendégekkel szemben egyre nagyobb fölényben futballozva magabiztosan hoztuk a kötelező győzelmet!

Balatonlelle–Mezőcsokonya 2–0 (1–0)
Balatonlelle: Czerkula – Pap M., Gere, Gál B. (Fila a szünetben), Balogh L., Laczkó D., Balogh Botond (Galgóczi a 70. percben), Böjte, Kiss K. (Balogh Bendegúz a 80. percben), Bohata, Neubauer
Mezőcsokonya: Kéri – Sudár, Rákosa, Gyenesei Z. (Madeira-Lopes a 71. percben), Vendriczki, Szira, Tóth Cs. (Horváth B. a 65. percben), Balogh N., Balogh R., Szalai N.
Gól: Böjte Patrik (a 44. percben), Bohata Ádám (a 90. percben)
Sárga lap: Pap Máté

Az ifjúsági mérkőzésen: Balatonlelle–Mezőcsokonya 3–0.

 

Read previous post:
Ne érje meglepetés

Tudtunk nélkül napi 22MB adatforgalmat bonyolíthat a mobilunk. Csak telepítés rendcsinálás nélkül: a káosz sérülékenyebbé teszi és lelassítja az eszközöket.

Close