Egy álommal szegényebben

Az NB III-ba történő feljutásért vívott osztályozó első mérkőzésén a Fejér megyei bajnok Iváncsát fogadtuk. Talán kevesen gondolták volna, hogy már az első mérkőzésen eldől a párharc.

Rég nem látott tömeg, közel 300 fő – köztük szép számú vendég szurkoló – látogatott ki a megyei bajnokok osztályozójára. Sajnos sérülés miatt Galgóczi és Gere sem állhatott a szakvezetők rendelkezésére – bár a kispadra azért leültek -, ráadásul tovább nehezítette a helyzetünket Kenéz kényszerű cseréje. Az első pillanattól kezdve magához ragadta a kezdeményezést a fehér mezes Iváncsa, rendre játékosaik nyerték meg az egy-egy elleni párharcokat, a megszerzett labdákat pedig villám gyorsan játszották meg. Már az első játékrész végén két gólos előnnyel vonulhattak pihenőre, a második félidőben pedig tovább növelték előnyüket. Néhány perccel a rendes játékidő letelte előtt Balogh Botond mentette meg a becsületünket.

A látottak alapján a játék minden elemében fölénk nőtt az Iváncsa, ráadásul jó százalékban használták ki lehetőségeiket, így teljesen megérdemelt ilyen különbségű győzelmük is, amivel gyakorlatilag a párharc első mérkőzésén eldöntötték a feljutás kérdését. A visszavágóra egy hét múlva Iváncsán kerül sor.

Balatonlelle SE-Iváncsa KSE 1-5 (0-2)
Balatonlelle: Czebei Ádám – Pap Máté, Kenéz Szabolcs (Graszl Norbert), Balogh László, Makarész András, Laczkó Dávid, Fila Géza, Balogh Botond, Böjte Patrik, Bohata Ádám, Neubauer Martin
Iváncsa: Boldog Zoltán – Balogh László (Fülöp Ferenc), Márki Dénes (Nédó Gábor), Berényi Balázs (Barócsai Bence), Nagy Attila, Bartha Tibor, Majláth Henrik, Facskó József, Godslove E., Aradi Csaba, Fodor Gergely
Gól: Balogh Botond (88.), illetve Balogh László (12.), Majláth Henrik (37.), Berényi Balázs (49.), Godslove E. (66.), Nagy Attila (82.)
Sárga lap: Czebei Á., Balogh L., Makarész A., illetve Berényi B., Nagy A., Bartha T., Aradi Cs.

A mérkőzés összefoglalója szűk 3 percben

Read previous post:
Népbetegséggé vált az allergia

Már a gyermekek 10-15 százaléka küzd az tünetekkel.

Close