Böjte Patrik távozik

A 24 éves játékos tavaly nyáron érkezett Balatonlellére. Hogy távozik az biztos, hogy hova, arról ellentétes információk jelentek meg az interneten.

Patrik csapatunk egyik húzóemberének számított, rengeteg gól előkészítésében vállalt fontos szerepet magára. 26 alkalommal öltötte magára a Balatonlelle mezét a mögöttünk álló bajnokságban (21 esetben kezdőként, 5 esetben a kispadról szállt be a mérkőzésbe), 8 gólt szerzett és öt alkalommap figyelmeztették sárga lappal.

Tegnap a kora reggeli órákban a Somogyfoci oldalán az alábbi információ jelent meg a játékossal kapcsolatosan:
“A keretben egyelőre nincsenek nagy változások, de a gárda egyik meghatározó játékosa, Böjte Patrik távozott a klubtól külföldi munkalehetőség miatt.”

A fentiekhez képest a kaposvarmost.hu az alábbi cikket közölte a kora esti órákban:
“Újabb labdarúgóval bővülhet a Rákóczi kerete, hiszen a klub vezetése előszerződést kötött Böjte Patrikkal. A 24 esztendős középpályás korábban 31 alkalommal öltötte magára a zöld-fehér mezt, s egy gól és egy gólpassz fűződik a nevéhez. Emellett pedig a korosztályos csapatokban is letette a névjegyét.

Böjte Patrik az előző szezont a Somogy megyei első osztályban szerepelő Balatonlelle SE együttesénél töltötte, amellyel megnyerték a bajnokságot, de az Iváncsa elleni osztályozón alulmaradt a balatoni gárda, így nem tudta kivívni az NB III.-as tagságot. Ezt megelőzően pedig Pécsváradon és Nagyatádon futballozott.

A Kaposvári Rákóczi FC második számú csapatának tagjaként korábban harmadosztályú bajnokságot nyert, s az NB I.-ben is bemutatkozhatott.”

Read previous post:
Megkezdte működését a bűnmegelőzési központ

A Siófoki Polgármesteri Hivatal Balaton termében tartották meg 2017. június 29-én a Dél-Balatoni Szezonális Bűnmegelőzési Központ megnyitóját.

Close