Ön már kapott Lelle újságot?!

Februárhoz és májushoz hasonlóan a júniusi lapszám sem jelent meg időre!

Mint később kiderült a februári kiadvány technikai okok miatt a márciusival együtt – megnövelt oldalszámmal – került a postaládákba. A májusi újság késői kiadásáról semmilyen magyarázatot nem kaptunk, sőt a város hivatalos honlapjára sem került még fel. Szerkesztőségünk minderről június 3-án közölt egy cikket, akkor nagy örömünkre másnap már elkezdték a havilap terjesztését.

A napokban több olvasónk is érdeklődött a júniusi Lellei Újsággal kapcsolatosan szerkesztőségünktől. Mint ahogyan azt korábban – 2016. november 27-én – megírtuk a képviselő-testület 3 év időtartamra kötött szerződést az alsózsolcai székhelyű Online Lapcsoport Kft-vel a Lellei Újság működtetésére, de a korábbi tapasztalatok alapján apróbb változtatásokat eszközöltek a szerződésben. Ezen változások egyik pontja kimondja, hogy “az újságnak minden hónap 5. napjáig meg kell jelennie”  – mindezt az idei évben már 3. alkalommal nem sikerült teljesítenie a vállalkozásnak.

Kérdés, hogy Balatonlelle város vezetése meddig tolerálja az ismétlődő szerződésszegést, illetve milyen lépéseket kíván tenni azok után, hogy július 10-én még mindig nem jelent meg a júniusi lap?!

Read previous post:
Növekedett a sertéshús és a cukor ára

A fogyasztói árak átlagosan 1,9 százalékkal magasabbak voltak júniusban, mint egy évvel korábban, májushoz viszonyítva az árak átlaga nem változott.

Close