Cirkuszok Éjszakája ráadás

A Balaton déli partjának nyári látványosságai közé tartoznak a neves Richter család cirkuszai Balatonlellén és Zamárdiban, amelyek elefántjai olykor kilátogatnak a településekre is.

A balatonlellei Magyar Nemzeti Cirkusz július 29-én ráadást tart Cirkuszok Éjszakájából tekintettel arra, hogy július 15-én több százan nem fértek be az előadásra.

A lellei cirkusz honlapján ez olvasható: „A rendkívül nagy sikerre-, a hatalmas érdeklődésre-, és arra való tekintettel, hogy július 15.-én több száz embernek már nem tudtunk jegyeket biztosítani a Magyar Nemzeti Cirkusz Igazgatósága úgy döntött Cirkuszok Éjszakája ráadás-t tart!” A július 29-i előadás is kibővített lesz, vagyis 20-órától 23 óráig tart, de már 18 órától megnyitják a kapukat, és 19 órától látogathatják a porondot kicsik és nagyok. A műsor után kulisszatitkokat lehet ellesni és sétálni az állatparkban, valamint világhírű artistaművészek tartanak dedikálást.

Balatonlellén Ifj. Richter József cirkuszigazgató és 70 fős társulata várja a vendégeket, Zamárdiban a testvére által vezetett Richter Flórián Cirkusz.

Zamárdiban az Állati Extrém című műsorral várják a közönséget, amely augusztus 26-ig, vasárnap és hétfő kivételével esténként 20 órai kezdettel tekinthető meg a Siófoki úton, a Kalandpark mellett.

hirbalaton.hu

Read previous post:
Vonat sodort el egy férfit Bogláron

Az eset még tegnap este történt, a férfi súlyos sérüléssel megúszta.

Close