Tökéletes szezonkezdet

Elkezdődött a 2017/2018-as labdarúgó idény a Somogy megyei I. osztályban.

A nyitó fordulóban hazai környezetben az újonc Fonyód csapatát fogadtuk. A csapat fele kicserélődött, és visszatért a kispadunkra Kenéz Szabolcs, így hatalmas várakozással tekintettünk a találkozóba.

A papírformának megfelelően csapatunk dominált az első játékrészben, sikerült több gólhelyzetet is kialakítani a vendégek kapuja előtt. Egy alkalommal túl is jártunk a fonyódi védelem eszén, de partjelzői jelzésre a játékvezető les címén érvénytelenítette a találatot, így végül gól nélküli döntetlennel vonultak öltözőbe a csapatok.

A második félidőben azonban megtört a jég. Egy bal oldali beívelésnél a fonyódiak kapusa szaladt kissé alá a labdának, Neubauer Martin pedig érkezett a hosszú oldalon és senkitől sem zavartatva a hálóba passzolt, 1-0. A mérkőzést Balogh László találata döntötte el végleg, aki jó húsz méterről lőtte ki a jobb alsó sarkot, 2-0.

Összességében mondhatjuk, hogy végig kontrolláltuk a mérkőzést, sőt a fonyódiak kaput eltaláló lövés nélkül fejezték be a találkozót!

Balatonlelle SE-Fonyódi Petőfi SE 2-0 (0-0)

Read previous post:
Elismerés a viharban helytálló tűzoltóknak

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetése ma köszönetet mondott és elismerést adott át az önkéntes és önkormányzati tűzoltók részére.

Close