Ifjúsági magyar bajnokságon jártak bokszolóink

Szeptember 19-23 között zajlott Győrben az ifjúsági ökölvívó magyar bajnokság.

A Lelle Fitness és Küzdősport Egyesület két sportolója képviselte a balatonlellei színeket. Kertész Dávid és Dévényi Dominik mindketten 64kg-ban versenyeztek.
Dévényi Dominik első számú kiemelt versenyzőként a selejtező körben nem kellett küzdenie, erőnyerőként tovább jutott. Kertész Dávid a másik ágon Haris Martin (Kecskemét) ellen győzött egyhangú pontozással és jutott tovább.
A következő nap Dominik Kis Márkot (Kiskunhalas) győzte le döntő fölénnyel, a második menetben és jutott tovább. Dávid pedig, Mészáros Ákost (Vasas) búcsúztatta egyhangú pontozással.
A legjobb négy között Dominik a szintén válogatott Botos Károllyal (Nagykanizsai akadémia) találkozott és egy szoros mérkőzésen kikapott. Kertész Dávid pedig, véleményes pontozást követően búcsúzott, Jankó Krisztián (Kőszeg) ellen.

Mindkét lellei fiú bronzérmet szerzett! Dominik a magyar bajnokságot követően ismét behívót kapott a válogatottba, mivel ő volt az egyetlen, aki megtudta szorítani a későbbi győztest. Két hete a válogatott edzőtáborában Tatán készül!

Read previous post:
Félelmetes óriássá válhat a közösségi média

A közösségi média urai ma már nem csak tech vállalkozók, hanem a közvélemény alakítói is. A céglogika és a politikai

Close