Újra az élen

Labdarúgóink a Somogysárd ellen javították a múlt heti fiaskót, és vissza is álltak az élre.

Meglehetősen korán, már a mérkőzés második percében megszereztük a vezetést, egy jobb oldali beadást követően Kovács Kristóf volt eredményes, 1-0. Az első fél óra végén – egy sérülés miatt csereként pályára lépő – Gál Balázs fejelt senkitől sem zavartatva a kapuba, 2-0. Ebben a játékrészben még Graszl Norbert és Kovács Kristóf is növelhette volna előnyünket, de előbbi tizenegyest, utóbbi pedig ziccert hibázott, így maradt a két gólos előnyünk.

A fordulást követően pontosan ott folytatódott a mérkőzés, ahol az első félidőben abbamaradt. Az 57. percben Balogh Botond is fejjel volt eredményes, ekkor már 3-0 állt az eredményjelzőn. A találkozó 82. percében másodszor is a büntető pontra mutatott a játékvezető, ezúttal Fila Géza állt a labda mögé, aki értékesítette is a lehetőséget, 4-0. A játékrész krónikájához hozzá tartozik még, hogy  Balogh László és Fila Géza lövésénél is a kapufa mentette meg a vendégeket a további góloktól.

A mieinkkel egy időben zajló Balatoni Vasas-Nagyatád mérkőzésen a házigazdák 3-1 arányban győztek, ami azt jelenti, hogy a múlt heti kisiklásunk ellenére visszavettük a vezetést a tabella élén. 

Balatonlelle SE-Somogysárd SE 4-0 (2-0)
Balatonlelle: Parragi Olivér – Balogh László, Hegedűs Gyula, Graszl Norbert, Kovács Kristóf, Fila Géza, Balogh Botond, Kiss Konrád (Gál Balázs), Bohata Ádám (Balogh Bendegúz), Neubauer Martin, Mátyás Kristóf
Gól: Kovács Kristóf, Gál Balázs, Balogh Botond, Fila Géza

Read previous post:
Népszerű az elektronikus diákhitel

Várakozáson felül teljesít a szeptember 6-ával elindult személyes megjelenés nélküli online Diákhitel igénylés.

Close