Újabb rangadó előtt focistáink

A mai játéknapon kora délután a listavezető Balatoni Vasas otthonába látogatunk.

Az ősz folyamán annyi már egészen biztosan kiderült, hogy a jelenlegi versenykiírásban három csapat harcol a bajnoki cím megszerzéséért. A Balatoni Vasas, a Nagyatád, valamint a Balatonlelle SE is magasan kiemelkedik a mezőnyből. Az éllovasokat követő negyedik helyezett Balatonkeresztúr már most nyolc pontos hátrányban áll.

Az elsőségért folytatott versenyfutásban kiemelkedő jelentősége van az egymás elleni mérkőzéseken szerzett pontoknak. Bár a félidőben még két góllal vezettünk, ám a végén a hazaiak örülhettek a nagyatádi mérkőzésünkön. Számunkra kedvezően alakult az azt követő játéknap, ugyanis a Balatoni Vasas 3-1 arányban legyőzte a zöld-fehéreket, így azonnal visszavettük a vezetést a táblázaton. Ezt követően azonban kétszer is botlottunk, előbb Kadarkúton szenvedtünk váratlan vereséget, és múlt hétvégén sem tudtuk legyőzni a Nagybajom együttesét hazai környezetben. 

A fentieknek köszönhetően pillanatnyilag éppen három pont a hátrányunk a Balatoni Vasas és a Nagyatád együttesével szemben is. Ebből faraghatunk kora délután Siófok-Kilitin.

Aktuális ellenfelünk hazai pályán még hibátlan, mind a hat bajnokiját megnyerte. A gólkülönbsége is rendkívül imponáló, 21 rúgott gól ellenében mindössze 3 alkalommal mattolták a védelmüket. A számadatokból kiolvashat tehát, hogy rendkívül hatékonyan ki kell használnunk az előttünk adódó lehetőségeket és a védelmünknek is hibátlanul kell végeznie a dolgát ahhoz, hogy győztesen hagyhassuk majd el a játékteret.

Labdarúgóink vendégként az ötödik legtöbb pontot gyűjtötték, három győzelem után Nagyatádon és Kadarkúton is vereséget szenvedtünk. Gólkülönbségünk 14-8, majdnem három gólt szerzünk mérkőzésenként, igaz közel kettőt kapunk is…

Somogy megyei I. osztály 13. forduló
Balatoni Vasas – Balatonlelle SE
Siófok-Kiliti, 13.30

Read previous post:
Nincs több meggondolatlan üzenet

Ez­után már nem kell, hogy fogd a fejed egy meg­gon­do­lat­lan üze­net el­kül­dése után!

Close