Új kormányablakok nyílnak jövőre Somogyban

Tavasztól bővül a kormányablakok száma Somogyban. 2018. április végétől nyílik meg az új létesítmény Balatonföldváron a polgármesteri hivatal épületében.

Adja hírül a település hivatalos honlapja. Ezzel nemcsak a 2300 helyi lakos, a közel 7000 környékben élő, hanem a turisztikai szezonban a városba látogató több százezer ember ügyintézése válik egyszerűbbé és gyorsabbá.

A hazai forrásból megvalósuló beruházás részeként egy db ügyintéző-ügyféltér, 5 db munkaállomás valamint új irodák létesülnek a polgármesteri hivatal épületében. Az új integrált ügyfélszolgálatnak köszönhetően a korábbi 150 helyett 1614 ügytípus intézésére nyílik lehetősége a földváriaknak, a kistérségben élőknek valamint a turistáknak.

Az első kormányablakok 2011-ben nyíltak meg országszerte, azt a célt szolgálva, hogy az állampolgárok jobb állami közszolgáltatásokat kapjanak. Az okmányirodák átalakítására a megyében összesen 218 millió forint áll rendelkezésre, melyből Balatonföldvárra több,mint 70 millió, Boglárra 61,Lellére 42, Nagybajomra 35 millió forintot fordítanak.

hirbalaton.hu

Read previous post:
Adventi fények

Advent harmadik vasárnapján, örömvasárnap az Úr eljövetelének közelségét ünneplik.

Close