Fehér karácsonyunk lesz?

Változékony időjárás ígérkezik egész hétre, szombaton akár havazhat is, még is kétséges, hogy fehér lesz a karácsony.

Kedd: Változóan felhős időre, legalább néhány órás napsütésre számíthatunk, csapadék nélkül. Élénk lesz az ÉNy-i szél. Reggel -10 és -5, délután -2 és +3 fok között alakul a hőmérséklet. Front nem lesz felettünk.

Szerda: Marad a változóan felhős idő, délutántól ÉK felől felhősödéssel. ÉK-en estétől kisebb havazás, hószállingózás is előfordul. Marad a hideg idő, délután mindössze +1 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtök: Napközben erősen megnövekszik a felhőzet. Eleinte csak a Dunántúlon, estétől máshol is lehet csapadék. A Dunántúlon a kezdeti havat, havas esőt eső váltja fel. Keleten egyelőre hó valószínű. -1 és +4 fok között alakul a csúcsérték.

Péntek: Gyakran lesz erősen felhős az ég, és főleg hajnalban, valamint estétől várható csapadék, mely egyre inkább folyékony halmazállapotú lesz. Az ÉNy-i szél megerősödik. +1 és +7 fok közé enyhül a levegő.

Szombat: Eleinte erősen felhős lesz az ég, és szórványosan lehet havas eső, hó; majd a viharossá fokozódó ÉNy-i szél hatására csökken a felhőzet, kisüt a nap. 1-6 fok ígérkezik.

koponyeg.hu

Read previous post:
Kaposvári pofonparti

A kaposvári Mikulás napi pofonpartin vett részt az LFK csapata.

Close