Folytatódik az enyhe tél

A hétvégén és a jövő héten is jóval enyhébb lesz az idő az ilyenkor megszokottnál.

Az ország nagy részén napos, gyengén felhős idő várható, de ÉK-en tartósabban párás, rétegfelhős maradhat az ég. ÉK-en csak 7 fok körül alakul a hőmérséklet, de máshol kora tavasziasan enyhe idő lesz 10-15 fokkal. A déli szél nyugaton megerősödik.

Vasárnap: Fátyolfelhős, de ÉNy-on és ÉK-en tartósabban felhős, párás időre számíthatunk. Marad a szokatlan enyheség (10-15 fok), de a tartósan borongós tájakon ismét hűvösebb lesz (5-9 fok).

Hétfő: Erősen felhős idő valószínű, de csapadék nem lesz. A megélénkülő keleti széllel egyre hűvösebb levegő érkezik: délután már csak 9 fok körüli értékeket mérhetünk. Néhol tartósan megmarad a köd.

Kedd, szerda: Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, főleg szerda délutántól lehet eső. A keleti, délkeleti szél többfelé megerősödik. Tovább gyengül a felmelegedés: 4 és 11 fok között alakulhat a hőmérséklet délutánonként.

koponyeg.hu

Read previous post:
Pénz áll a házhoz

A hitelkamatok alacsony volta, illetve további csökkenésük idén már senkit sem lepett meg, hiszen a hitelköltségek mérséklődésének folyamata már korábban

Close