Több százan neveztek már a futófesztiválra

Május elsejét megelőző hosszú hétvége szombati napján kerül megrendezésre a II. Fuss Neki félmaraton és futófesztivál Balatonlellén, melyre rövid idő alatt több, mint 250-en jelentkeztek már.

Az első alkalomra tavaly tavasszal került sor, akkor alig egy hónapnyi szervezést követően valamivel több, mint kétszázan álltak rajthoz. Fontos fejlődés a tavalyihoz képest, hogy ezúttal chipes időmérést vezettek be és minden résztvevő befutóéremmel is gazdagodik az időeredménnyel ellátott névre szóló oklevél mellett, ennek ellenére rendkívül kedvező, 1000 forint a nevezési díj.

A résztvevők több távon tehetik próbára magukat, a gyermekek 800 métert, a kutyabarátok házi kedvencük társaságában 2 kilométert futhatnak, továbbá 3 – 10,5, valamint félmaraton (21 km) távokra is lehet nevezni! A befutóérem garantált, a rendezvény pólója opcionális.

Az útvonalon is változtattunk, büszkén mondhatjuk, hogy a futófesztiválok történetében a leghosszabb közvetlen Balaton parti szakasszal rendelkezünk majd, hiszen a 10,5 kilométeres körpályából közel 3,5 kilométert közvetlenül a tó mellett tehetnek meg a résztvevők.

Jelentős az érdeklődés az idei esemény iránt, a legnépszerűbb közösségi portálon már több mint ezer visszajelzés érkezett, és a futófesztivál honlapján keresztül is már több, mint 250-en adták le nevezésüket!

Ha Te is részt szeretnél venni a rendezvényen nincs más dolgod, mint ide kattintani és leadni a nevezésed!

Read previous post:
Vándorkagylók miatt kevés a hal a Balatonban?

A vízhőmérséklet csökkenésével a halak testhőmérséklete is csökken, anyagcseréjük lassul. Ilyenkor főként a békés halakra jellemző, hogy fajtársaikkal összeállva nagyobb

Close